Головна Новини Світ Беларусь «Не треба ображати президента Росії»: Лукашенко раптом заступився за Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не треба ображати президента Росії»: Лукашенко раптом заступився за Путіна

Лукашенко впевнений, що Росія не прагне захопити Україну

3 червня 2022, 16:32 comments1882
Поділіться публікацією:

Російське керівництво почало повномасштабну війну проти України, не ставши собі за мету окупувати всю країну і покінчити з її державністю. У цьому переконаний найближчий союзник Путіна, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Медузу".

«Не треба ображати президента Росії»: Лукашенко раптом заступився за Путіна

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко впевнений, що своїми військовими діями Кремль просто вирішив показати, що, перебуваючи по сусідству з Росією, потрібно враховувати думку сусіда.

За словами Лукашенка, якби з боку України не було поганих речей, то не було б військових дій. Зокрема, такими речами Лукашенко називає образи президента Росії, утиски російськомовних. Лукашенко зазначив, що у Москви немає бажання поневолити, схопити та інше.

Білоруський диктатор також заявив, що він з розумінням сприйняв рішення Путіна розпочати військову операцію в Україні, адже він думає про "безпеку Росії". Лукашенко зазначив, що у частих розмовах із Путіним той його переконує, що під ударом не лише Росія, а й Білорусь, тому двом державам треба думати, як не дати створити плацдарм для наступу. При цьому Лукашенко не розповів, хто зібрався завдавати удару Росії та Білорусі, як, втім, і незрозуміло, від кого, воюючи в Україні, Росія захищає своїх громадян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — країна, яка підтримує Україну у війні, опинилася серед тих, хто купує зерно, вкрадене Росією.

Також видання "Коментарі" повідомляло – сто днів після війни: експерти розповіли, якими вони можуть бути – до чого готуватись українцям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини