Головна Новини Світ Беларусь Нові повідомлення про стан здоров'я Лукашенка: ходив у лікарню
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові повідомлення про стан здоров'я Лукашенка: ходив у лікарню

Президент Білорусі Олександр Лукашенко після візиту до лікарні уникнув запланований захід з вшанування державного прапора, герба та гімну,

14 травня 2023, 11:55 comments2095
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережі кілька днів тривають дискусії про стан президента Білорусі Олександра Лукашенка, який після параду в Москві на 9 травня мав погане самопочуття та зник з публічного простору на кілька днів. Портал "Коментарі" з посиланням на незалежний білоруський ресурс "Гаюн" повідомляє, що Лукашенко відвідував "президентську" лікарню в Мінську.

Нові повідомлення про стан здоров'я Лукашенка: ходив у лікарню

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Під час приїзду президента Білорусі до столичної лікарні на дорогах стояли поліцейські патрулі, які тимчасово перекрили проїзд по проїжджій частині.

"За нашою інформацією, сьогодні близько 19:00 Лукашенко прибув до Республіканського клінічного медичного центру ("президентська клініка") біля водосховища Дрозди", — йдеться в повідомлені від 13 травня.

Після відвідин Лукашенком лікарні транспортний рух відновився.

14 травня Олександр Лукашенко також уникнув публічних заходів і не з'явився на церемонії вшанування державних символів Білорусі.

"Лукашенко не був присутній на церемонії вшанування державного прапора, герба та гімну, яка зараз проходить на площі Державного прапора в Мінську. Замість диктатора виступив прем'єр-міністр Роман Головченко", — повідомляє незалежний білоруський ресурс.

Офіційної інформації про стан здоров'я білоруського диктатора Олександра Лукашенка досі немає. Однак відомо, що він кілька днів не з'являвся на публіці і скасував деякі заплановані зустрічі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі придумали, чим пояснити раптову втечу Лукашенка після параду в Москві.

Також "Коментарі" писав про Росію та Білорусь, які потрапили в ганебний список королівської родини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

14 травня 2023, 11:10

В июне Лукашенко уже не будет


Новини