Головна Новини Світ Беларусь Останній вихід Лукашенка на публіку змушує сумніватися у його здоров'ї: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Останній вихід Лукашенка на публіку змушує сумніватися у його здоров'ї: що відомо про його стан

Журналісти і користувачі Мережі звернули увагу, що Лукашенко сильно погладшав, пов'язавши це з хронічними захворюваннями.

29 липня 2024, 21:50 comments2372
Поділіться публікацією:

 Останнє фото білоруського диктатора Олександра Лукашенка, зроблене під час прогулянки з Володимиром Путіним, викликало обговорення в Мережі. Деякі користувачі соцмереж відзначили, що Лукашенко набрав зайву вагу, через що він став схожий "на картоплю". Інші припустили, що диктатор може бути хворим.

Останній вихід Лукашенка на публіку змушує сумніватися у його здоров'ї: що відомо про його стан

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Як пише опозиційне видання "Дзеркало", процеси старіння почали значно позначатися на 69-річному Лукашенку. Серед можливих захворювань журналісти зазначають слабшання кісток і м'язів, проблеми зі слухом, онкологічні захворювання та діабет другого типу, що може пояснювати його зайву вагу.

Журналісти висловлюють сумніви щодо правдивості заяв білоруських пропагандистів про активний спосіб життя Лукашенка. Ймовірно, він приділяє набагато менше часу спорту, ніж було заявлено в офіційних джерелах. Через проблеми зі здоров'ям Лукашенко, схоже, обмежив себе у вживанні спиртного і курінні.

Останній вихід Лукашенка на публіку змушує сумніватися у його здоров'ї: що відомо про його стан - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко в Москві відмовився йти пішки і пропустив сніданок із Путіним. Журналісти звернули увагу, що президент Білорусі Олександр Лукашенко, який прилетів до Москви для участі разом з Путіним у параді, відмовився йти пішки, а потім взагалі пропустив спільний сніданок. Під час візиту до Москви ЗМІ зафіксували вкрай хворобливий вигляд глави Білорусі. 

Як повідомляє "Радіо Свобода", білоруський авторитарний лідер Олександр Лукашенко не брав участі у робочому сніданку у Грановитій палаті Кремля, який провів президент Росії для лідерів країн СНД, які приїхали до Москви на День Перемоги. На це звернули увагу білоруські журналісти. Також, як пише Білоруська служба Радіо Свобода, Лукашенко замість того, щоб пройти пішки кілька сотень метрів від трибуни на Червоній площі до могили Невідомого солдата в Олександрівському саду разом з Володимиром Путіним та іншими лідерами, подолав цей шлях на автомобілі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини