Головна Новини Світ Беларусь Пасажир рейсу Ryanair розповів, що творилося на борту посадженого в Білорусі літака
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажир рейсу Ryanair розповів, що творилося на борту посадженого в Білорусі літака

Всі перевірки пасажирів проводилися безпосередньо біля літака, людей не відводили на безпечну дистанцію

29 травня 2021, 00:29 comments3320
Поділіться публікацією:

Різкий поворот в повітрі і раптове оголошення про посадку в Мінську — пасажир рейсу Ryanair розповів, що творилося на борту раптово посадженого в Білорусі літака. Пасажирам сказали, що посадка через "заходів безпеки". Про це пасажир рейсу Афіни-Вільнюс розповів в "Свободі слова Савіка Шустера".

Пасажир рейсу Ryanair розповів, що творилося на борту посадженого в Білорусі літака

Ryanair (фото з відкритих джерел)

Спочатку люди думали, що щось трапилося в аеропорту Вільнюса, а ось про нібито бомбу пасажирам не сказали ні слова. Більш того, всі перевірки пасажирів проводилися безпосередньо біля літака, людей не відводили на безпечну дистанцію.

Крім того, в "Свободі слова Савіка Шустера" білоруський опозиціонер Павло Латушко заявив, що проти того, щоб називати Лукашенко прижився раніше "званням".

"Ніякий він нам не батька", — сказав Павло Латушко.

Опозиція Білорусі закликає весь цивілізований світ об'єднатися проти диктатора, підкреслив Павло Латушко.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним в Сочі поскаржився на заборону авіаперельотів в країни Європи, який вкрай негативно позначився на державній авіакомпанії "Бєлавіа". Стенограма розмови Путіна і Лукашенка оприлюднена на офіційному сайті Кремля.

Трудовий колектив "Бєлавіа" покарали незаслужено, впевнений Лукашенко. Він заявив, що має "деякі документи", які готовий показати Путіну. Нібито вони доводять, що країни Заходу намагаються "розгойдати ситуацію до рівня серпня минулого року". Путін своєю чергою нагадав ситуацію з літаком президента Болівії — "свого часу посадили, президента вивели з літака — і нічого, тиша".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини