Головна Новини Світ Беларусь Прибрати товари з України, Литви, Польщі з «кращих полиць» магазинів: в Мінську готове нове рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Прибрати товари з України, Литви, Польщі з «кращих полиць» магазинів: в Мінську готове нове рішення

Голова Мінськміськвиконкому Володимир Кухарєв вважає за потрібне прибрати з полиць білоруських магазинів товари з України, Польщі та Литви

8 серпня 2021, 09:22
Поділіться публікацією:

Голова Мінськміськвиконкому Володимир Кухарєв впевнений, що потрібно, як можна швидше прибрати з полиць білоруських магазинів товари з України, Польщі та Литви. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє інформаційний ресурс Sb.by.

Прибрати товари з України, Литви, Польщі з «кращих полиць» магазинів: в Мінську готове нове рішення

Володимир Кухарєв - фото Sb.by

Свою позицію Володимир Кухарєв пояснив не низькою якістю товарів, що імпортуються, а тим, що Україна, Польща, Литва ввели санкції проти білоруського режиму і тим самим підірвали економіку Білорусі. Ось тільки Мінськ поки що не відповів дзеркально і далі продовжує реалізовувати товари цих країн в своїх торгових мережах, виставляючи їх на найбільш презентабельні полиці. Володимир Кухарєв обурився, що в підсумку виходить невесела картина — цукерок, здоби, чаю, печива з України, Польщі, Литви в білоруських магазинах повно, а от товарів з Білорусі ще варто пошукати.

Чиновник підкреслив, сьогодні торгівельні мережі вже попереджені і, якщо вони не вживуть заходів і не приберуть з полиць товари країн, які ввели проти Білорусі санкції, то доведеться втручатися владі. Володимир Кухарєв додав, було б правильно, якби таке рішення поширювалося не тільки на столицю Білорусі, а й на інші регіони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів екстрену нараду з силовиками, де назвав Україну новою загрозою і закликав силовиків Білорусі вжити жорсткі заходи. Причина, на думку Лукашенка, в тому, що влада України проводить "антинародний курс" з чим Мінськ не згоден і тому більше не вважає Україну дружньою країною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

8 серпня 2021, 14:45

Продукты с Украины пропитаны свободомыслием. Поел и захотелось замочить усатого а не водить хороводы....


Новини