Головна Новини Світ Беларусь Протасевич розплакався під час інтерв'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Протасевич розплакався під час інтерв'ю

Журналіст Роман Протасевич розплакався в прямому ефірі білоруського телебачення

3 червня 2021, 23:22
Поділіться публікацією:

3 червня на білоруському телеканалі транслювали велике інтерв'ю Романа Протасевича. Журналісту воно далося важко і емоційно, Роман Протасевич не витримав і заплакав.

Протасевич розплакався під час інтерв'ю

Протасевич (фото з відкритих джерел)

Це сталося під час великого інтерв'ю на білоруському каналі ОНТ в програмі "Марков. Нічого особистого".

Журналіст Роман Протасевич розплакався в прямому ефірі білоруського телебачення. Він сказав, що "хоче жити звичайним життям і нарешті перестати бігати".

Як повідомляли раніше постанову про заяву Верховної Ради України щодо інциденту з примусовою посадкою літака Ryanair в Мінську, коли заарештували засновника опозиційного білоруського Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича, зареєстровано в парламенті, інформує портал "Коментарі". Верховна Рада України планує затвердити заяву парламенту і направити його в ООН, Європейської комісії, Європейського парламенту, Парламентські асамблеї Ради Європи, ОБСЄ та НАТО, а також урядам і парламентам країн світу. 23 травня 2021 року пасажирський літак компанії Ryanair рейсу "Афіни — Вільнюс" в супроводі білоруського винищувача був змушений здійснити посадку в аеропорту "Мінськ" після повідомлення про бомбу на борту. На борту було понад 120 пасажирів, серед яких опозиційний журналіст Роман Протасевич з дівчиною — громадянкою Росії Софією Сапегой. Протасевича з Сапегой зняли з літака і затримали.

Український парламент рішуче засуджує дії влади Білорусі і затримання Романа Протасевича. В Україні вважають це черговим проявом настання білоруської влади на політичну опозицію, свободу слова і тиском на журналістів в Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Тато

4 червня 2021, 00:15

Хлопца наверняка избивали и прессовали психологически, а потом заставили публично петь дифирамбы ублюдку. ........ И себя жалко. Как тут не расплакаться....


Новини