Головна Новини Світ Беларусь РФ та Білорусь розкручують ядерний шантаж: що вирішили зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ та Білорусь розкручують ядерний шантаж: що вирішили зробити

У Білорусі, схоже, вирішили підіграти ядерному шантажу, який влаштували в Росії. Так, військові цієї країни вирішили провести раптову перевірку, в ході якої задіяні носії ядерної зброї

7 травня 2024, 16:05
Поділіться публікацією:

Маріонетка Росії Білорусь вирішила підіграти своєму сюзерену в ескалації ядерних загроз та виведенні ядерного шантажу на новий рівень.

РФ та Білорусь розкручують ядерний шантаж: що вирішили зробити

Лукашенко і Путін

Як повідомили у Радбезі Білорусі, її військові мають намір провести синхронізовану з Російською Федерацією раптову перевірку. Повідомляється, що під час цієї перевірки будуть задіяні, зокрема, носії тактичної ядерної зброї.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в Росії вивели на новий рівень ядерний шантаж. Як заявили в Міноборони країни-агресора, російський диктатор Володимир Путін доручив їм провести навчання щодо використання тактичної ядерної зброї.

У свою чергу речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що таким чином Росія реагує на ескалацію ситуації в Україні, до якої причетні країни Заходу. У цьому контексті Пєсков згадав про те, що Британія дозволила Україні використати її зброю для завдання ударів по території Росії. Також представник Путіна заявив, що про ескалацію говорять також заяви президента Франції Еммануеля Макрона про те, що він готовий запровадити військовий контингент в Україну за певних умов.

Утім, в Україні не вірять у те, що РФ піде на застосування ядерної зброї. Так, у розвідці заявили про те, що Кремль просто знову зайнявся шантажем. Такої ж думки й експерти. Вони заявляють, що кремлівський диктатор насправді є боягузом, тож він ніколи не натисне на червону кнопку.

Крім того, відомо, що Захід попередив Путіна, що чекає на нього та його країну, якщо він піде на використання ядерної зброї. Зокрема, йому загрожують знищенням російських військ та військово-промислового комплексу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини