Головна Новини Світ Беларусь Росія несподівано накинулася на Білорусь зі звинуваченнями: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія несподівано накинулася на Білорусь зі звинуваченнями: що сталося

Білоруському КДБ зробили зауваження щодо відвантаження продукції білоруського ВПК партнерам з Ірану

23 жовтня 2023, 21:25 comments1865
Поділіться публікацією:

 Представники російської  ФСБ звинувачують керівництво  військово-промислового комплекс Білорусі, що вони  зірвали  поставки військової  техніки для  російської армії РФ. Кураторів  не задовольнила ситуація, що представники Білорусі   відправили  цю  продукцію до  Ірану. Про це  інформують в  Центрі національного спротиву.

Росія несподівано накинулася на Білорусь зі звинуваченнями: що сталося

Росія несподівано накинулася на Білорусь (фото з відкритих джерел)

"У Білорусі куратори з ФСБ, які прикріплені до місцевого військово-промислового комплексу, звинувачують останній у зриві поставок оплаченої техніки для ЗС РФ", -  повідомляє  ЦНС.

Зазначають, що  представникам білоруського  КДБ зроблено зауваження  стосовно  відправки продукції  ВПК  Білорусі іранським замовникам .  Мова йде  про поставки  модернізованих  елементів  РСЗВ (труб), окремих запчастин  до БПЛА, елементів автоматизованих систем управління військами та засобів радіоелектронної протидії.

"У РФ незадоволені такою пріоритетністю і вже вимагають почати тиск на керівників білоруських підприємств і почати перевірку, щоб притягнути до відповідальності причетних", -  стверджують  в  Центрі  нацспротиву.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко обіцяє за рік підготувати Білорусь до сучасної війни. Приблизно через рік Білорусь матиме "все у повному обсязі" для ведення сучасної війни.  Таку заяву зробив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, пише Белта. При цьому диктатор не уточнив, для якої сучасної війни і з ким він зібрався озброювати Білорусь. 

Лукашенко заявив, що його бійці вже мають досвід сучасної війни. Тому вже зараз відбувається постачання всього сучасного. За словами білоруського президента, у Білорусі буде найсучасніший зв'язок, розвідка, новітні безпілотники, ударні зокрема, активний захист.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини