Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко обіцяє за рік підготувати Білорусь до сучасної війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко обіцяє за рік підготувати Білорусь до сучасної війни

Олександр Лукашенко заявив, що досвід сучасної війни повністю білорусами засвоєно

6 жовтня 2023, 15:40 comments1109
Поділіться публікацією:

Приблизно через рік Білорусь матиме "все у повному обсязі" для ведення сучасної війни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, пише Белта. При цьому диктатор не уточнив, для якої сучасної війни і з ким він зібрався озброювати Білорусь.

Лукашенко обіцяє за рік підготувати Білорусь до сучасної війни

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Лукашенко заявив, що його бійці вже мають досвід сучасної війни. Тому вже зараз відбувається постачання всього сучасного. За словами білоруського президента, у Білорусі буде найсучасніший зв'язок, розвідка, новітні безпілотники, ударні зокрема, активний захист.

При цьому диктатор уточнив, що все це потрібно Білорусі для якісної оборони, хоч і будь-якої миті армія Білорусі може перейти у наступ.

Водночас Лукашенко натякнув на можливість застосування ядерної зброї для заподіяння "непоправної шкоди" ворогові.

"Ми не говоримо про потужнішу зброю, яка сьогодні у нас є, для того, щоб показати свою міць і завдати супротивникові неприйнятних збитків. Ми не купуватимемо тисячі танків, але у нас завжди є можливість завдати неприйнятної шкоди. Тобто, перш ніж нападати на Білорусь, він подумає, що відповідь буде такою, що для них неприйнятна", – зазначив Лукашенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лукашенку готують піар-акцію з викраденими українськими дітьми: у МЗС відреагували.

Також видання "Коментарі" повідомляло – білоруський диктатор Лукашенко прямо натякнув, що війна в Україні може отримати продовження, але на території інших країн. До цього білоруської армії треба готуватись уже зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини