Головна Новини Світ Беларусь Росія своїх поранених військових почала вивозити до Білорусі: Чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія своїх поранених військових почала вивозити до Білорусі: Чому

Система медицини в Росії ані військова, ані громадянська "не витягує" усіх поранених

6 лютого 2023, 18:28
Поділіться публікацією:

Величезна кількість поранених і просто хворих російських військових фактично "поклала" усю медицину країни-терористки. Про це в Телеефірі розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов, пишуть "Коментарі".

Росія своїх поранених військових почала вивозити до Білорусі: Чому

Поранених рашистів везуть в Білорусь

“Використовуються і білоруські полігони для тренувань та навчання так званих частково мобілізованих. І в тому числі госпіталі та лікарні для того, щоб лікувати поранених в Україні, оскільки система медицини в самій Росії не витягує, ані військова, ані громадянська за кількістю поранених. Білорусь сьогодні такий хаб для тренування, підготовки солдат для війни в Україні та для їх відновлення”, — сказав він.

Представник розвідників Міноборони зазначив, що всього російських окупантів у Білорусі перебуває близько 9000. На росіян, які тікали з фронту, в країні-агресорі очікують кримінальні переслідування, репресії і, як варіант, відряджання в штрафбати до ПВК “Вагнер”.

“Ну, тобто до своїх солдатів ставляться загалом, як за часів Сталіна. І жодної цінності людське життя ні для Путіна, ні для керівництва окупаційної армії, звісно, не представляє”, — зазначив Юсов.

За його ж словами, й Маріуполь сьогодні для ЗС РФ — логістичний центр та перевальна база. Дорога, залізниця та порт це те, що, власне, використовують сьогодні окупанти. Перевальна база для російської армії — так використовують окупанти український Маріуполь.

Він поінформував про ситуацію з вербуванням жінок-ув’язнених на війну в країні-агресорі та про те, що ПВК у Росії та Білорусі "прикриває" уряд. Юсов також підкреслив, що кампанію Путіна з вербування іноземних найманців провалено.

Як писали "Коментарі" раніше, український генерал розповів про неспроможність РФ до великого наступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини