Головна Новини Світ Беларусь Ryanair дає неповну інформацію про розслідування непланової посадки літака в Мінську - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Ryanair дає неповну інформацію про розслідування непланової посадки літака в Мінську - журналіст

Литовські правоохоронні органи не задоволені співпрацею з компанією Ryanair

28 травня 2021, 23:28 comments1562
Поділіться публікацією:

Компанія Ryanair дає неповну інформацію і йде від питання в розслідуванні непланової посадки літака в Мінську. Про це в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна" розповів литовський журналіст Вітаутас Бруверіс.

Ryanair дає неповну інформацію про розслідування непланової посадки літака в Мінську - журналіст

Ryanair (фото з відкритих джерел)

Литовські правоохоронні органи не задоволені співпрацею з компанією, вважає Вітаутас Бруверіс. Крім того, бортові самописці знаходяться у володінні компанії. Проте раніше гендиректор авіакомпанії Ryanair заявив, що білоруська влада надала неправдиву інформацію. За словами льотчика-випробувача Олександра Лиходід, "вся правда в літаку, в магнітофонних записах, якими володіє Ryanair".

Як повідомляли раніше самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним в Сочі поскаржився на заборону авіаперельотів в країни Європи, який вкрай негативно позначився на державній авіакомпанії "Бєлавіа". Стенограма розмови Путіна і Лукашенка оприлюднена на офіційному сайті Кремля.

Лукашенко зазначив, що минулого року авіакомпанія "Бєлавіа" в період жорсткого локдауну в багатьох країнах світу через пандемію коронавірусу на прохання європейських лідерів допомагала з евакуацією громадян ЄС. "Один аеропорт в Мінську працював, і ми вивозили своїх людей. Вони всі закрили. І попросили" Бєлавіа "- уявляєте, яка гидота? Вони попросили нашу компанію, і наша компанія вивезла тисячі осіб: шведів, німців, поляків, литовців (у них взагалі було наглухо закрито), американців. Тисячі вивозили до Мінська, оскільки єдиний аеропорт був відкритий, а потім американці у нас забирали людей, і ми їм туди відвозили ", — обурився Лукашенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини