Головна Новини Світ Беларусь Слідом за Росією: в Білорусі анонсували випуск своєї вакцини від COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідом за Росією: в Білорусі анонсували випуск своєї вакцини від COVID

Білорусь випустить свою вакцину від COVID в 2023 році

19 жовтня 2021, 15:26
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив не відставати від сусідньої Росії і теж анонсував появу вакцини від COVID-19 білоруського виробництва в 2023 році. Лукашенко поспішив порадувати білорусів, що до 2023 року цей препарат буде адаптований до нових штамів коронавірусу, а значить з дуже великим рівнем ефективності. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "БЕЛТА".

Слідом за Росією: в Білорусі анонсували випуск своєї вакцини від COVID

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко зазначив, що вакцину спеціально випустять тільки через 2 роки, тому що тоді очікується, що буде поширюватися новий штам.

Олександр Лукашенко заявив, що очевидний є факт — вакцина дійсно допомагає ефективно побороти коронавірус. Зараз же перед білорусами стоїть завдання пройти непростий осінньо-зимовий період. Вакцина в цьому дуже гарна підмога. Тому було прийнято мудре рішення до 2023 року — випустити вакцину білоруського виробництва.

За словами Олександра Лукашенка, Білорусь вже успішно впоралася з кількома штамами коронавірусу. Тому до 2023 року, коли з'явиться новий штам, буде запущено у виробництво вітчизняну вакцину.

Зазначимо, вперше Лукашенко заявив про білоруську вакцину ще в травні цього року, але тоді білоруська влада пояснили, що мова йшла про так звану вакцину-кандидата.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Білорусь Лукашенка все більше стає схожою на Північну Корею. Експерти вказали на небезпечну тенденцію, згадавши про рішення режиму судити за екстремізм підписників Telegram-каналів, оголошених "екстремістськими" у вибірковому порядку без достатніх доказів провини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини