Головна Новини Світ Беларусь Росія намагається налагодити виробництво іранських дронів у сусідній країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія намагається налагодити виробництво іранських дронів у сусідній країні

Білорусь може стати виробничою базою для іранських дронів, які виготовлятимуть на замовлення Росії.

8 травня 2023, 19:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни розглядають Білорусь як можливу базу для виробництва безпілотних літальних апаратів, що будуть подібні до іранських дронів Shahed. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру національного спротиву.

Росія намагається налагодити виробництво іранських дронів у сусідній країні

Росія планує почати виробництво дронів у Білорусі. Фото з відкритих джерел

Згідно з отриманою інформацією від білоруського підпілля у країну, яка знаходиться під контролем Лукашенка відправилась делегація з представників ФСБ, КГБ, іранських інженерів. Вони відвідали "Гомельський радіозавод", де обговорили можливість налагодження системного виробництва безпілотників-камікадзе.

Раніше на цьому заводі проводилась доукомплектація іранських безпілотників.

"Відповідний розвиток подій вказує на те, що Росія продовжує поширювати свій контроль на оборонний сектор Білорусі", — повідомляє Центр національного спротиву.

Повноцінне виробництво іранських дронів у Білорусі допоможе РФ спростити та розв'язати логістичні проблеми, які виникають під час транспортування безпілотників з Ірану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль готує провокацію на території Росії для дискредитації ЗСУ. Згідно з інформацією Центру українського спротиву росіяни заволоділи формою військових України та можуть вчиняти терористичні акти в РФ. Українська розвідка розповіла можливі російські провокації на 9 травня.

Також "Коментарі" писали що сім країн потрапили в ганебний список королівської родини, зокрема і Російська Федерація та Білорусь. Представники цих держав не отримали запрошення на коронацію нового короля Чарльза ІІІ, яка пройшла 6 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини