Головна Новини Світ Беларусь Стало відомо, до якої країни вивезуть вагнерівців з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, до якої країни вивезуть вагнерівців з Білорусі

Центр національного спротиву отримав інформацію, куди відправлять найманців з групи "Вагнера".

31 серпня 2023, 17:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівництво у Кремлі вирішило, що більша частина вагнерівців з Білорусі буде вивезена до Африки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

Стало відомо, до якої країни вивезуть вагнерівців з Білорусі

Бійців ПВК "Вагнер" з Білорусі відправлять в Африку. Фото з відкритих джерел

У Москві прийняли рішення, що бійці з приватної військової кампанії, яку раніше очолював Євген Пригожин покинуть Білорусь. Головними країнами, куди відправлять найманців стануть африканські держави, зокрема у список потрапили Лівія, Судан, Малі, Нігер, Мозамбік та Центральноафриканська Республіка.

Центр національного спротиву повідомляє, що деяка частина вагнерівців залишиться на території Білорусі. Їх головним завданням стане інструктаж та підготовка білоруських силовиків для протидій у разі можливого заколоту проти Олександра Лукашенка. Також очікується, що деякі члени з групи "Вагнера" зможуть підписати контракти з Міноборони Росії та згодом будуть відправленні на війну проти України.

Нагадаємо, що вагнерівці потрапили у Білорусь після мирової угоди Пригожина з Путіним у червні. Це сталось після того, як Євген Пригожин почав заколот та очолив рух проти Кремля. Через два місяці літак Пригожина зазнав аварії та розбився на території Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський опозиціонер спрогнозував наступну жертву Кремля після смерті Пригожина. Крім того, в ефірі пропагандистського шоу РФ було також озвучено, хто загине наступним після лідера вагнерівців.

Також "Коментарі" писали про російський політолога, який вказує, що лідер вагнерівців готує помсту для Путіна, а президент РФ знає, що Пригожин живий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини