Головна Новини Світ Беларусь Світлана Тихановська дала поради дружині Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Світлана Тихановська дала поради дружині Навального

Вона вважає, що її доля та доля Юлії Навальної дуже схожі, тому вони мають боротися і вірити

6 лютого 2021, 18:01
Поділіться публікацією:

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська у своєму інтерв'ю французькому агенству Agency French-Press прокоментувала реакцію російської влади на протести через ув'язнення Навального, — повідомляє Білоруський Партизан.

Світлана Тихановська дала поради дружині Навального

Світлана Тихановська та Юлія Навальна. Фото-колаж: Коментарі

Вона закликала російську владу дослухатися до людей, які вийшли на мітинги на підтримку опозиціонера Олексія Навального.

"Керівники Росії мусять почути людей, їхні вимоги, зрозуміти, що вони роблять не так і вирішити це цивілізованими способами, без палиць та електрошокерів, як це було в Білорусі", — каже Тихановська.

Світлана також прокоментувала підсумки півріччя протестів в Білорусі, проводячи паралелі з подіями в Росії:

"Режим обвалиться зсередини", — дала прогноз вона.

Лідер білоруської опозиції, у якої чоловіка за спробу взяти участь у президентських виборах в Білорусі ув'язнили вже півроку тому, вважає схожими долі жінок опозиціонерів. Вона бачить спільне між собою та Юлією Навальною, дружиною ув'язненого в Росії Навального та закликає її боротися, триматися та вірити.

"Коли вони кидають за грати наших чоловіків за агітацію та бажання покращити життя в наших країнах, нам, дружинам, лишається лише встати на їхнє місце та підтримувати їх", — звернулася Тихановська до Навальної.

Нещодавно і Світлану Тихановську і Олексія Навального зробили номінантами на отримання Нобелівської премії миру. "Коментарі" повідомляли, що до цьогорічного переліку номінантів, окрім них увійшло чимало жінок та опозиціонерів, захисники свободи слова, та, навіть, колишній президент США Дональд Трамп.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Drakk

6 лютого 2021, 18:24

Жаба посочувствовала гадюке))) До слез сцукоооо


Новини