Головна Новини Світ Беларусь Світові гіганти ввели санкції проти Лукашенка і членів його сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Світові гіганти ввели санкції проти Лукашенка і членів його сім'ї

Тепер Лукашенко навряд чи зможе потрапити в Канаду або Великобританію

29 вересня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:

Великобританія і Канада ввели санкції проти білоруського диктатора Олександра Лукашенка, його старшого сина і ряду чиновників за порушення прав людини в Білорусі. Про це повідомляє британський уряд.

Світові гіганти ввели санкції проти Лукашенка і членів його сім'ї

Згідно з рішенням, в чорний список потрапили вісім представників білоруського режиму, в тому числі Олександр Лукашенко, його син Віктор Лукашенко і глава адміністрації президента Білорусі Ігоря Сергієнко.

Нові санкційні заходи включають заборону на поїздки і заморожування активів. Аналогічні санкції ввела Канада.

"У координації з Сполученим Королівством і в підтримку білоруського народу Канада вводить санкції проти офіційних осіб уряду Білорусі, включаючи Олександра Лукашенка", — заявили в уряді Канади.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, як на відносинах України і Білорусі позначиться той факт, що наша країна відмовилася визнавати Лукашенко президентом країни.

Експерт з міжнародної політики в Українському інституті майбутнього (УІБ) Ілля Куса вважає, хто рішення української влади не визнавати Лукашенка легітимним президентом не вплине на відносини між нашими країнами. По крайней мере, на ті відносини, які ми спостерігаємо в останні півтора місяці.

"До розриву, думаю, не дійде. Відносини будуть залишатися стабільно конфронтаційними, якими були з моменту початку протестів у Білорусі, коли ми стали на сторону опозиції", — відзначає експерт УІБ
.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини