Головна Новини Світ Беларусь Тихановська записала відеозвернення після втечі до Литви
commentss НОВИНИ Всі новини

Тихановська записала відеозвернення після втечі до Литви

Політик заявила, що поїхала до дітей, і зазначила, що не бажає нікому опинитися перед таким вибором

11 серпня 2020, 11:39
Поділіться публікацією:








Тихановська записала відеозвернення після втечі до Литви

Головний противник Олександра Лукашенка на виборах в Білорусі Світлана Тихановська екстрено виїхала з країни в Литву. Політик заявила , що поїхала до дітей, і зазначила, що не бажає нікому опинитися перед таким вибором, перед яким опинилася вона.

"Ви знаєте, я думала, що вся ця кампанія мене дуже сильно загартувала і дала мені стільки сил, що я витримаю все. Але напевно я так і залишилася тією слабкою жінкою, якій була спочатку, — каже Тихановська. — Я прийняла важке для себе рішення, і прийняла його абсолютно самостійно. Ні штаб, ні Сергій жодним чином не могли на нього вплинути... Я знаю, що багато хто мене зрозуміє, багато засудить і багато зненавидить. Але не дай бог комусь виявитися перед таким вибором, перед яким опинилася я".

Світлана Тихановська побажала білорусам берегти себе і дітей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що незважаючи на беззастережну перемогу Лукашенка, він все ж програв країну. Чинний з 1994 року президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко впевнено лідирує на виборах, але це до душі далеко не всім: незгодні з цим білоруси спробували зібрати в Мінську майдан. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки виборів і розповіли, якими будуть висновки Білорусі та України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини