Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі розповіли, чи оголошуватимуть мобілізацію слідом за Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі розповіли, чи оголошуватимуть мобілізацію слідом за Росією

У Білорусі кажуть, що їм мобілізація не потрібна, бо вони мобілізовані і так.

21 вересня 2022, 17:05 comments1062
Поділіться публікацією:

Влада Білорусі не готова повторювати практику Кремля і оголошувати ні часткову, ні, тим більше, загальну мобілізацію в країні. Таку думку висловив держсекретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович, який сьогодні знаходився в Москві. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Вольфовича цитує білоруське інформагентство "Белта".                                                                                 

У Білорусі розповіли, чи оголошуватимуть мобілізацію слідом за Росією

Патрушев та Вольфович. Фото: Белта

"Мобілізація — це не про нас, народ Білорусі та країна мобілізовані і так. І готові, звичайно, не дай боже, дати відсіч тими силами та засобами, які для цього призначені" — заявив Олександр Вольфович .

Звертає на себе важлива деталь, що незважаючи на неготовність Мінська оголошувати мобілізацію, у день, коли в Росії офіційно стартувала часткова мобілізація, Вольфович перебував у Москві і провів переговори з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спікери Кремля більше не пропонуватимуть Києву сісти за стіл переговорів , бо переговорного процесу більше не може бути. Якщо раніше переговори було заморожено чи поставлено на паузу, то тепер у них поставлено крапку. Остаточно про переговори можна буде забути після того, як у низці окупованих Росією українських територій пройдуть так звані "референдуми" про "входження до складу РФ". Таку заяву зробив голова комітету Держдуми з міжнародних справ лідер ЛДПР Леонід Слуцький.

Також раніше "Коментарі" писали — на які рішення щодо Росії тепер може зважитися Захід — чому поки що не вдається зупинити агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини