Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі відзначилися з "версією" про падіння російської ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі відзначилися з "версією" про падіння російської ракети

Військовий комісар Брестської області Олег Коновалов зазначив, що місцевим жителям абсолютно нема про що турбуватися

29 грудня 2022, 16:54 comments1106
Поділіться публікацією:

У Білорусі відреагували на падіння  російської ракети на своїй території. Відтак, у міністерстві оборони Білорусі заявили, що їх ППО нібито збила українську ракету С-300. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram оборонного відомства.

У Білорусі відзначилися з "версією" про падіння російської ракети

Падіння російської ракети в Білорусі (фото з відкритих джерел)

Військовий комісар Брестської області Олег Коновалов заявив, що місцевим жителям зовсім нема про що турбуватися, бо таке, на жаль, трапляється.

В оборонному відомстві Білорусі повідомили, що близько 10 годин ранку збили ракету біля села Горбаха у Брестській області, приблизно за 15 км від кордону з Україною.

Окрім цього, у міністерстві оборони повідомили, що в результаті перевірочних заходів попередньо встановлено, що уламки збитої ракети нібито належать зенітній керованій ракеті комплексу С-300, випущеній з території України.

У військовому відомстві  повідомили, що оголосять подробиці найближчим часом.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що рашисти здійснили 22-гу атаку по енергетиці України. Найскладніша ситуація з електропостачанням внаслідок масованої російської атаки 29 грудня склалася на заході України, а також на Одещині та Київщині, повідомив міністр енергетики Герман Галущенко. З кожним новим ракетним ударом росіяни роблять українців лише злішими та сильнішими. Енергетики одразу після завершення тривог взялися відновлювати енергопостачання там, ще були влучання. Ворог знову атакував енергетичний об‘єкт ДТЕК, який раніше вже неодноразово зазнавав обстрілів. Внаслідок удару було суттєво пошкоджено обладнання однієї із теплоелектростанції. Один із працівників отримав легкі поранення, його доправили до лікарні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/21334
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини