Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі вигадали, чим замінити Mcdonald's
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі вигадали, чим замінити Mcdonald's

Тепер замість логотипу Mcdonald's у Білорусі буде логотип із контуром жовтого серця.

13 квітня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Білорусь, ймовірно, вибрала нову назву для колишньої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's. Як пишуть російські пропагандистські ЗМІ, сьогодні стало відомо, що компанія мережі подала заявку на реєстрацію бренду Mak.by.

У Білорусі вигадали, чим замінити Mcdonald's

McDonald's. Фото: з відкритих джерел

На новому логотипі зображено контур жовтого серця. Назва компанії вказується білими літерами на темно-зеленому тлі. Наразі ресторани працюють під вивіскою "Ми відкриті".

Саме цю назву тимчасово обрали у Білорусі після виходу Mcdonald's. Російський варіант "Смачно та крапка" заблокував самопроголошений президент Олександр Лукашенко.

Варто зазначити, що у травні Mcdonald's оголосив, що остаточно залишає Росію таким чином засудивши війну РФ проти України. Вже у червні на місці Mcdonald's почали працювати заклади під назвою "Смачно — і цяточка".

У листопаді 2022 року Mcdonald's вирішив піти і з Білорусі. Тоді повідомлялося, що ресторани працюватимуть під російським брендом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "WP" вивчив "злиті" секретні документи: у російсько-українській війні на всіх чекає глухий кут.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Офісі президента України запевняють, що нічого не зупинить майбутнього контрнаступу ЗСУ. А нещодавні "витікання", що сталися з Пентагону і зачепили, зокрема, обороноздатність України, нібито тут – не перешкода. В аналогічному ключі висловлюється секретар РНБО України Олексій Данилов. У свою чергу, американські ЗМІ стверджують, що контрнаступ ЗСУ гальмується з низки причин, включаючи той самий "витік". Експерти проаналізували ці повідомлення спеціально для видання "Коментарі", розповівши також, чи справді подібні "сливи" впливають на наші військові плани.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини