Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі заблоковані рахунки Світлани Тихановської
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі заблоковані рахунки Світлани Тихановської

КДБ Білорусі вніс Світлану Тихановську до переліку терористів

6 квітня 2021, 00:49
Поділіться публікацією:

У Білорусі були заблоковані рахунки опозиціонерки Світлани Тихановської. Це сталося сьогодні, 5 квітня. Про це повідомляє Telegram-канал Світлани Тихановської.

У Білорусі заблоковані рахунки Світлани Тихановської

Світлана Тіхановська (фото з відкритих джерел)

За словами Тихановської, вона звернулася в "Беларусбанк", щоб дізнатися, з якої причини був заблокований її рахунок. Там їй відповіли, що таке рішення було прийнято "у рамках проведення заходів щодо заморожування коштів фізичних осіб, включених до переліку причетні до терористичних дій".

Вона також зазначила, що єдиним доходом, який приходив на цей рахунок, була соціальна пенсія дитині-інваліду в розмірі 223 рублів.

Нагадаємо, безліч опозиційних протестів, що спалахнули після президентських виборів в Білорусі, допомагають більшості місцевих громадян змінити своє ставлення до уряду Росії. Про причини цього і особисте ставлення до президента РФ Володимира Путіна розповіла лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська. Інтерв'ю з політиком опублікувала "Європейська правда".
Як стверджує Тихановська, на цей час вона сприймає Путіна не інакше, як главу сусідньої держави. При цьому політична опозиція Білорусі всіляко закликає російський уряд не втручатися у внутрішні справи їхньої країни. Це відбувається через те, що в Кремлі підтримують політику самопроголошеного президента РБ Олександра Лукашенка. Світлана Тихановська каже, що на тлі цього багато білорусів почали гірше ставитися до уряду Російської Федерації.

За словами політика, в РФ жодним чином не реагують на заклики білоруської опозиції про невтручання. Також лідер опозиції підкреслює, що в Білорусі погіршується внутрішня ситуація: багатьох учасників протестів обшукують, заарештовують, незаконно застосовують силу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини