Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі загинув ще один учасник акцій: але не під час протестів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі загинув ще один учасник акцій: але не під час протестів

У МВС Білорусі розповіли, що призвело до смерті ще одного учасника акцій

18 серпня 2020, 16:47
Поділіться публікацією:








У Білорусі авто збило хлопця, який брав участь в акціях протесту проти результату президентських виборів. Про це повідомила прес-секретар МВС Білорусі в Telegram.

У Білорусі загинув ще один учасник акцій: але не під час протестів

Так, на Партизанському проспекті в Мінську помер пішохід, на якого наїхало авто. НП сталася 16 серпня близько 3:20 ночі. Повідомляється, що водій "Рено" скоїв наїзд на 19-річного пішохода. За попередньою інформацією хлопець перебував на проїжджій частині. Від отриманих травм він  помер на місці аварії. Як повідомляють в МВС, пішохода попереджав про небезпеку водій іншого авто.

"Безпосередньо перед наїздом він (пішохід — ред.) перебував на проїжджій частині. Це помітив водій "Фольксвагена" і попередив пішохода про небезпеку, також попросивши піти з дороги на тротуар", — йдеться в повідомленні.


Як повідомлялося раніше, в Білорусі збирають гроші для потерпілих під час протестів. Зокрема, платити матеріальну допомогу будуть тим працівникам, яких звільнили через участь в страйках. Так, білоруси зібрали для своїх співвітчизників вже понад 700 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини