Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі знайшли пояснення нічним вибухам на військовому аеродромі, який віддали РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі знайшли пояснення нічним вибухам на військовому аеродромі, який віддали РФ

Зазначимо, що досі не опубліковано жодного відео, на якому було б зафіксовано вибухи на білоруському аеродромі.

11 серпня 2022, 10:00 comments4055
Поділіться публікацією:

Після нічних вибухів та спалахів на аеродромі "Зябрівка" в Білорусі Міністерство оборони РБ поспішило назвати їхню причину. Причина вибухів і пожежа в тому, що сталося "займання однієї з одиниць техніки". Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у повідомленні прес-служби Міноборони Білорусі.

У Білорусі знайшли пояснення нічним вибухам на військовому аеродромі, який віддали РФ

На військовому аеродромі в Білорусі лунали вибухи вночі. Фото: із відкритих джерел

В оборонному відомстві Білорусі пояснюють те, що сталося звичайною ситуацією – після заміни двигуна в одному з агрегатів сталося загоряння, почалася пожежа. Військові оперативно відреагували на те, що сталося, пожежа загашена. Ніхто не постраждав.

Варто зазначити, що інформація про вибухи та пожежу на військовому аеродромі, звідки росіяни здійснюють вильоти, щоб завдавати ударів по території України, могла б і не вийти в інформпростір, якби телеграм-канал "Беларускі Гаюн" не повідомив, що в Білорусі чути звуки вибухів та видно спалахи на аеродромі "Зябрівка" в Гомельській області. Вже після цього в соцмережах почалося активне обговорення того, що сталося, отже, довелося відреагувати Міноборони.

Передувало цій заяві повідомлення Міноборони Білорусі про те, що стартували військові навчання військ ППО та ВПС з бойовою стріляниною, однак чи пов'язані вони зі спалахами в районі Зябрівки – неясно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль знову готується коригувати свої плани – після вибухів на авіабазі в анексованому Криму у Москві можуть перенести "референдуми" про анексію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Кулеба розповів ЄС, як навчити росіян поважати кордони.

Раніше "Коментарі" писали – "Україну вже поділили": окупанти намагаються нав'язати людям, що незалежної країни вже немає і низка областей відійшла Польщі та Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини