У Лукашенка знову провокують – перевіряють готовність війська: як відреагували у ЗСУ

У разі зростання загрози на північному кордоні Генштаб додаватиме додаткові сили та засоби.

Наприкінці вересня Білорусь провела масштабні військові навчання. І ось знову у сусідній країні стартував черговий етап перевірки бойової готовності їхніх збройних сил. Як передає портал "Коментарі", про це заявив Командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв.

Командувач уточнив, що українським захисникам добре відомі ті напрямки, де ворог може здійснити провокації. Тому там буде посилено пильність наших прикордонних нарядів.

"Також утримуємо в готовності до адекватного реагування необхідні сили та засоби, яких станом на сьогодні достатньо для виконання цих завдань", - заявив Сергій Наєв у відеозверненні.

При цьому наголосив, що у разі зростання загрози з боку Білорусі Генштаб докладатиме додаткових сил і засобів.

"Ці правила військової науки завжди працюють". - Наголосив Наєв.

Зазначимо, білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що приблизно через рік Білорусь матиме "все у повному обсязі" для ведення сучасної війни. Головний акцент буде зроблено на ударних безпілотниках, зв'язку та розвідці. При цьому Лукашенко не уточнив, для якоїсь сучасної війни і з ким він зібрався озброювати Білорусь.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Лукашенку готують піар-акцію з викраденими українськими дітьми: у МЗС відреагували.

Також видання "Коментарі" повідомляло – білоруський диктатор Лукашенко прямо натякнув, що війна в Україні може отримати продовження, але на території інших країн. До цього білоруської армії треба готуватись уже зараз.