Головна Новини Світ Беларусь У Лукашенка знову заявили про початок навчань із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лукашенка знову заявили про початок навчань із РФ

У Білорусі заявили, що спільно з Росією плануватимуть "застосування військ"

31 січня 2023, 09:15
Поділіться публікацією:

У Міноборони Білорусі заявили про початок нових навчань із РФ. Йдеться про "штабні тренування", в рамках яких плануватимуть "застосування військ" двох країн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення Міноборони Білорусі.

У Лукашенка знову заявили про початок навчань із РФ

Навчання у Білорусі. Фото: із відкритих джерел

"Протягом тижня представники військових відомств двох держав відпрацюють питання спільного планування застосування військ на основі досвіду збройних конфліктів останніх років на тему: "Прийняття рішення на застосування регіонального угрупування військ (сил) на користь забезпечення військової безпеки Союзної держави", — йдеться у повідомленні.

Там стверджують, що нові тренування спрямовані на підвищення сумісності органів військового управління двох держав та є черговим етапом підготовки до навчань "Щит Союзу – 2023", які у вересні пройдуть у РФ.

Варто нагадати, що вчора стало відомо, що російська армія перекинула до Білорусі свої нові підрозділи для підготовки. При цьому деякі військові, які пройшли навчання в РБ, вже повернулися до РФ, звідки буде переведено на окуповані території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сестра північнокорейського диктатора Кім Чен Іна — Кім Е Чжон — заявила, що її країна стоїть на одному полі бою з Росією, яка, за її словами, "бореться за гідність та честь країни". За її словами, будь-яка військова техніка, поставлена Заходом в Україну, "згорить і стане купою заліза перед незламним бойовим духом та потужністю героїчної російської армії". Експерти розповіли виданню "Коментарі", що означає подібна риторика, а також – чи здатний колективний Захід (західна цивілізація, демократичний світ) урезонити авторитарні режими, які дедалі частіше почали скеляти зуби.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Борис Джонсон зізнався, що перед повномасштабним вторгненням в Україну Путін погрожував ракетним ударом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/22210
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини