Головна Новини Світ Беларусь Українці створили сайт-звернення до білорусів із закликами не йти на війну з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці створили сайт-звернення до білорусів із закликами не йти на війну з Україною

Білорусів попереджують не йти на війну в Україну через створений сайт

4 березня 2022, 18:07
Поділіться публікацією:

Задля інформування про катастрофічні наслідки війни з Україною для білоруського народу волонтери зібрали фото— та відеофакти тероризму російських військ, статистику жертв війни і створили сайт https://zastansyadoma.com/ —  повідомляє комунікаційна агенція Postmen. Про це пише Інтерфакс.

Українці створили сайт-звернення до білорусів із закликами не йти на війну з Україною

Фото ілюстративне / Pixabay

"Два роки тому Україна стала домом для понад 5000 білорусів, які знайшли у собі сили виступити проти диктатури та брехні. Сьогодні білоруська влада скеровує свою армію вбивати тих, хто підтримав вас у складний час", — йдеться на головній сторінці веб-ресурсу.

Сайт інформує про наслідки війни з Україною для росіян по всьому світу, що й неминуче чекає на білорусів за співучасть у вторгненні. Повідомляється про втрати мирного населення України та армії РФ, де кількість загиблих солдат особистого составу сягла вже понад 9000 осіб. Опубліковано відеорозмови з полоненими загарбниками та фото з акцій всесвітньої підтримки України.

Застанься дома містить звернення до матерів, дружин, дочок Білорусі, її солдатів та активістів: "збережіть родину; це не ваша війна, а замовлення на знищення українського народу; виходьте на вулиці, поки не пізно".

"Просимо активно поширювати сайт, відправляючи лінк на телефони, мейли і прямою рекламою на сябрів", —  закликають в комунікаційній агенції Postmen.

Як повідомляв портал "Коментарі", В ОП повідомили дату проведення третього раунду перемовин між Україною та РФ. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що третій етап перемовин між Україною та Росією може відбутися вже на цих вихідних — 5 чи 6 березня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини