Головна Новини Світ Беларусь Відеофакт: в Білорусі затримали лідерів опозиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: в Білорусі затримали лідерів опозиції

Ольгу Ковалькова і Сергія Дилевські відвіз ОМОН

24 серпня 2020, 12:24 comments2061
Поділіться публікацією:

На Мінському тракторному заводі 24 серпня затримали двох членів президії Координаційної ради опозиції — Ольгу Ковалькова і Сергія Дилевського. Про це повідомляє телеграм-канал Nexta.

Відеофакт: в Білорусі затримали лідерів опозиції

Як повідомляє джерело, співробітники ОМОНу затримали їх на прохідній Мінського тракторного заводу і помістили в автозак. Ольгу Ковалькову і Сергія Дилевського звинуватили в організації несанкціонованого масового заходу і відвезли Нагадаємо, Ковалькова - довірена особа Світлани Тіхановськох, а Дилевський — термист Мінського тракторного заводу, лідер страйкового комітету на цьому підприємстві.


Раніше представники білоруської опозиції запевнили: якщо наступні вибори відбудуться, Лукашенко зможе взяти в них участь.

Член Координаційної ради білоруської опозиції Марія Колесникова повідомила, що нове голосування повинно бути проведено в найкоротші терміни, однак з оновленим складом ЦВК.

За словами Колесникової, перешкод для участі у всенародному голосуванні Олександра Лукашенка вони не бачать.

"Ми бачимо, що, навіть володіючи адміністративним ресурсом, навіть з грубими фальсифікаціями, він програв. Ми виходимо з того, що кожен громадянин Білорусі повинен мати право на участь у виборах, ніяких перешкод тут бути не повинно. Але ми не віримо, що Лукашенко на це піде ", — сказала вона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини