Головна Новини Світ Беларусь «Він все сприймав, все розумів, що з ним трапилося?»: Лукашенко розповів, що образився на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

«Він все сприймав, все розумів, що з ним трапилося?»: Лукашенко розповів, що образився на Зеленського

Лукашенко звинуватив Зеленського в підготовці бойовиків і постачання зброї до Білорусі

9 серпня 2021, 14:18
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко публічно звинуватив лідера українців Володимира Зеленського в підготовці бойовиків, постачанні зброї на територію Білорусі. Як інформує видання "Коментарі", про це Лукашенко сказав під час своєї прес-конференції.

«Він все сприймав, все розумів, що з ним трапилося?»: Лукашенко розповів, що образився на Зеленського

Олександр Лукашенко. Фото: сайт президента Білорусі

Коли заговорив про Україну, Лукашенко помітно рознервувався, підвищив голос і сказав, що всі прекрасно розуміли, яку позицію він раніше займав щодо України. "Батька" зізнався, що як міг намагався всюди тримати нейтралітет і маневрувати і біля Путіна, і навколо Порошенко, а потім і навколо Зеленського. Далі Лукашенко зазначив, що він по-батьківськи розмовляв із Зеленським, радив йому, що треба робити, а від чого краще відмовитися. Здавалося, що Зеленський все сприймав і розумів, а тепер незрозуміло, що з ним сталося. Ще можна зрозуміти, проипустив Лукашенко, що Зеленський вирішив зближуватися із Заходом, підтримувати Захід, але незрозуміло, навіщо він вирішив готувати бойовиків на території своєї країни, а потім перекидати їх в Білорусь. Спецслужби Білорусії з'ясували, що поставки зброї йдуть в основному з території України.

За словами Лукашенка, зараз кордон з Україною на замку, отже поставки зброї припинені. Лукашенко обурився, що йому досі незрозумілі маневри Зеленського, адже це сусідня країна і люди мають родинні зв'язки. Також Олександр Лукашенко зазначив, що закриття кордону з Україною було вимушеним і довелося створити труднощі українцям і білорусам, які проживають в прикордонних областях.

"Він (Зеленський) через кордон перекидає сюди зброю, вибухівку. Ми ж це знайшли, їм показали. І наш голова КДБ їм чітко сказав, що ми бачимо, хто з силовиків і органів влади офіційних в Україні це організовує", — зазначив Лукашенко.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Олександр Лукашенко назвав Україну новою загрозою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини