Головна Новини Світ Беларусь Володимир Путін погрожує Лукашенку смертю або усуненням від влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Путін погрожує Лукашенку смертю або усуненням від влади

Білоруський президент догрався.

7 жовтня 2022, 00:17 comments3475
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації тисне на Лукашенка, щоб Білорусь вступила у війну в Україні. Видання DGP повідомляє, що Путін погрожує президенту Білорусі, адже той тільки симулював військову активність.

Володимир Путін погрожує Лукашенку смертю або усуненням від влади

Володимир Путін загрожує Олександру Лукашенку смертю чи відстороненням від влади. Фото з відкритих джерел

Як стверджує видання DGP Кремль постійно натякає Лукашенку про необхідність вступати у війну, а не симулювати активність. Доходить навіть до погроз, президента Білорусі можуть усунути, або взагалі позбавити життя.

РФ ще до початку повномасштабного вторгнення перетворила Білорусь на свій військовий округ. Про це повідомляє колишній працівник МВС, який стверджує, що Кремль не питав дозволу у Лукашенка на введення своїх військових частин на територію Білорусі. Сьогодні ж Путін через невдачі на півдні та сході України вимагає у Лукашенка активного військового втручання.

Це пояснюється, тим, що Росія анексувала території і підписала для цього всі дозволи. Тепер за правилами Організації договору про колективну безпеку Білорусь має допомагати РФ. Звісно, Лукашенко також має визнати анексовані території частиною Росії.

Володимир Путін вперше реально звернувся до Лукашенка за допомогою 27 лютого, коли зрозумів, що аеропорти біля столиці України досі не захоплені. Президент Білорусі відправив 38-му десантно-штурмову бригаду, але та не перейшла кордон, а просто імітувала військову діяльність.

Наразі Російська Федерація зазнає все більших втрат від українського контрнаступу, окрім того, мобілізація проходить не вдало, тому Путін почав тиснути на Лукашенка. Президент Росії вимагає від нього реальних військ, інакше Олександр Лукашенко буде усунутий від влади, або втратить життя. В такому випадку РФ поставить свою людину на його місце, передає видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про презентацію першого білоруського комп'ютера.

Також "Коментарі" писали про звільнення білоруського журналіста. На фото видно яких змін зазнав чоловік під час перебування у в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини