Головна Новини Світ Беларусь "Всяке буває": Лукашенко порадив білорусам готуватися до нового президента
commentss НОВИНИ Всі новини

"Всяке буває": Лукашенко порадив білорусам готуватися до нового президента

Білоруський диктатор визнав, що не завжди буде займати президентський пост

10 серпня 2024, 18:34
Поділіться публікацією:

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що його співгромадянам потрібно бути готовими до того, що у Білорусі може бути інший президент.

"Всяке буває": Лукашенко порадив білорусам готуватися до нового президента

Лукашенко заявив, що він не вічний. Фото з відкритих джерел

Про це самопроголошений президент Білорусі сказав під час спілкування з жителями аграрного містечка Городище.

"Я вже публічно починаю говорити всім вам: ви повинні звикати до того, я вас розпестив трошки, що президент буде інший. Ні, я не кажу, що завтра я вас кину, чи післязавтра і тому подібне. Але всяке в житті буває. Ви повинні звикати до того, що я не вічний, як і всі ви", — заявив Олександр Лукашенко.

Білоруський диктатор також розповів, що після завершення політичної кар'єри "почне життя в якомусь селі серед народу".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники підтягнули резерви на Курському напрямку, а тому ЗСУ навряд чи зможуть суттєво просунутися вглиб російської території. Однак українська армія зможе завдати росіянам відчутних втрат, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник.  За словами офіцера ЗСУ, втрати росіян будуть пов'язані з тим, що ворог буде виконувати не бойові, а політичні завдання, як українська армія влітку 2023 року. "Росіяни будуть кидати все нові і нові сили на витіснення українців з Курщини. А ми, в свою чергу, будемо вимотувати їх у мобільній війні, до якої росіяни ніколи не були здатні", — додав він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що останнім часом все більше розмов про необхідність проведення мирних переговорів і закінчення війни, однак ні в України, ні на Заході немає більш-менш чіткої візії закінчення війни, вважає політолог Олег Лісний. На думку політолога, інфантилізм став поширеним явищем у світі, а емоції взяли гору над прагматикою. "Складається враження, що світ зійшов з розуму і ніде немає запиту на серйозні розмови. З людьми спілкуються як з дітьми, озвучуючи їм те, що вони хочуть чути. Із суспільством потрібно спілкуватися як з дорослими, щоби підготувати його до дорослих викликів", — додав він. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини