Головна Новини Світ Беларусь ЗМІ: після вибуху гранати важко поранений водій громадського транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: після вибуху гранати важко поранений водій громадського транспорту

Свідки витягли водія і намагаються надати першу допомогу

10 серпня 2020, 23:32 comments1025
Поділіться публікацією:

По всій Білорусі тривають акції протесту незгодних з результатами виборів президента Білорусі. Під час сутичок міліції з учасниками протесту постраждав водій громадського транспорту. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

ЗМІ: після вибуху гранати важко поранений водій громадського транспорту

Як видно на відео, водій вже знаходиться на землі, де очевидці події йому надають допомогу. Попередньо чоловік постраждав від вибуху гранати.


Як раніше повідомляли "Коментарі", на Кальварійській вулиці в Мінську міліція почала використовувати зброю , щоб розігнати акції протесту. Станом на 21.15, серед поранених — двоє журналістів, повідомляє видання "Наша Нива".

За даними джерела, на вулиці Кальварійської у торгового центру "Корона" міліціонери стріляли по журналістах. Одна куля потрапила в коліно журналістці "Нашої Ниви" Наталії Лубенському, друга — зачепила одну з журналісток "TUT.by". Варто зазначити, що журналісти при цьому стояли окремою групою і лише знімали акції протестів. При цьому на них були спеціальні бейджики з написом "Преса".

Як пізніше прокоментували ситуацію чоловік Наталії Лубенському, дівчину поранили в коліно гумовою кулею, зараз вона їде в лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини