Головна Новини Світ Беларусь Зуби стиснули й уперед: Лукашенко поставив ультиматум білорусам
commentss НОВИНИ Всі новини

Зуби стиснули й уперед: Лукашенко поставив ультиматум білорусам

Олександр Лукашенко почав шантажувати білорусів, натякаючи на український сценарій

20 жовтня 2022, 14:10 comments1784
Поділіться публікацією:

Кожному білорусу потрібно донести повну інформацію про процеси, що відбуваються в країні, і наявні загрози, щоб вони могли самі обирати — "жити тихо і спокійно або пройти через біду". Як передає видання "Коментарі", таку заяву зробив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, даючи вказівки чиновникам на нараді з питань формування Всебілоруських народних зборів та зміни виборчого законодавства.

Зуби стиснули й уперед: Лукашенко поставив ультиматум білорусам

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Білоруський диктатор зазначив, що такі вказівки він уже дав силовикам, щоб ті донесли людям усю необхідну інформацію.

При цьому Лукашенко одразу відхрестився від того, що намагається залякати білорусів. За його словами, він нікого не залякує, а просто хоче надати громадянам Білорусі право вибору – або жити спокійно, маючи стабільність і впевненість у завтрашньому дні, або приректи себе на біду.

"Хочете через біду пройти – будь ласка. Прапор до рук і йдіть. Хочете, щоб було тихо і спокійно, щоб уранці та ввечері якщо не самим у душ сходити, то хоч діток своїх викупати в теплій воді, щоб тепло в будинку було, щоб газ , Нафта та інше було, щоб було вранці і ввечері чогось перекусити, поїсти, одягнутися у щось, якщо ви цього хочете, тоді зуби стиснули і вперед, робіть те, що я вам говорю" — заявив самопроголошений президент.

Також Лукашенко прокоментував майбутні вибори в Білорусі, які мають відбутися в 2024 році. Він їх назвав нелегкими і такими, що пройдуть за новими правилами.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни залишають Херсон або блефують – про що говорять останні дії окупантів на півдні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 жовтня 2022, 14:20

Мерзотним завжди хтось погрожує. Вони ж, пухнасті янголятка, як Сталін, шукають тільки миру. Але ж на них підступно і, зовсім випадково, нападають. Тому, щоб примусити інших до миру і виплат репарацій, негідникам треба більше зброї грошей і тіла, зачинені у концтаборі як резервне м'ясо. Тому вони не йдуть на компроміс і забороняють самі собі перемовини. Все заради влади і потоків.


Новини