Головна Новини Світ Канада Дивацтва карантину: канадку покарали за вигулювання на повідку чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивацтва карантину: канадку покарали за вигулювання на повідку чоловіка

Жінка стверджувала, що її чоловік - собака

12 січня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Мешканка канадської провінції Квебек вирішила перехитрити карантинні обмеження і вийшла на прогулянку зі своїм чоловіком, правда, він був на повідку. Тепер за порушення комендантської години вона повинна виплатити штраф.

Дивацтва карантину: канадку покарали за вигулювання на повідку чоловіка

жінка на повідку вигуляла чоловіка / фото: Shutterstock / Fotodom

У Квебеці після 20.00 діє комендантська година, згідно з яким на вулиці не можна з'являтися без поважної причини. Таке обмеження необхідне у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції. Але не всі жителі з розумінням до нього ставляться, і намагаються знайти будь-які способи, щоб вийти на прогулянку.

Днями жінка замість собаки вирішила вигуляти на повідку свого чоловіка. Але її зупинила поліція, і за порушення комендантської години пару оштрафували на 1500 доларів (понад 42 тис. гривень). Однак жінка обурилася і сказала, що дотримується правил карантину, якими дозволено вигулювати домашнього улюбленця після 21.00 на відстані одного кілометра від будинку. Також вона заперечила, коли поліцейські відзначили, що її чоловік не є собакою. Жінка зазначила, що не збирається виплачувати штраф.

Нагадаємо, що дві церкви в Каліфорнії (США) знайшли несподіваний спосіб обійти карантин. Для своїх прихожан пастирі оголосили свої заклади стриптиз-клубами, діяльність яких, на відміну від церков, в період карантину була дозволена.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співробітники італійської поліції застосували адміністративне покарання для жінки, яка всупереч карантинним обмеженням вийшла на вулицю під приводом вигулу домашньої тварини — черепахи. Їй виписали штраф на 206 євро (понад 7 тисяч гривень).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Остров Самоневезения

14 січня 2021, 03:05

Остров самоневезения ( новые слова к старой песне: https://www.youtube.com/watch?v=goFIxxWru78 ) Весь пропитан вирусом, абсолютно весь, Осторов кипарисовый в океане есть, Осторов кипарисовый в океане есть, Весь пропитан вирусом, абсолютно весь. Там под кипарисами - люди-дикари, С масками на лицах, с вирусом внутри, С масками на лицах, с вирусом внутри, Там под кипарисами - люди-дикари. Что они ни делают - вирус тут как тут, Видно, заклинания вирус не берут, Видно, заклинания вирус не берут, Что они ни делают - вирус тут как тут. Вирус не выводится, намертво прирос, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Вирус не выводится, намертво прирос. Вроде не больные - и могли бы жить, Им бы пандемию взять и отменить, Им бы пандемию взять и отменить, Вроде не больные - и могли бы жить. Как назло, на острове вводится надзор! Бунтарям без масок - штрафы и позор! Дикарям без масок - штрафы и позор! На проклятом острове вводится надзор! По такому случаю с ночи до зари Плачут невезучие люди-дикари И не знают, бедные, как им дальше быть: Вирусы - зловредные, все не истребить...


Новини