Головна Новини Світ Канада Канада проголосувала за безвіз для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада проголосувала за безвіз для України

Також депутати звернулися до уряду із закликом "підтримати українців та інших потерпілих від військовго конфлікту"

30 березня 2022, 13:40
Поділіться публікацією:

Федеральний парламент Канади підтримав скасування візового режиму з Україною. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті Постійного комітету парламенту Канади.

Канада проголосувала за безвіз для України

Канада. Фото: з відкритих джерел

Депутати підтримали звіт Постійного комітету парламенту Канади, члени якого раніше висловилися за введення безвізового режиму з Україною. У пояснювальній записці до документа йдеться, що уряд Канади має оперативно розглянути питання, щоб дозволити громадянам України здійснювати подорожі до Канади. України повинні мати право в максимально стислий термін отримувати електронний дозвіл на поїздки до Канади.

Депутати просять уряд Канади підтримати українців, які опинилися у складній ситуації через війну. Зокрема, депутати запропонували уряду збільшити штат працівників, які займаються оформленням українських мігрантів.

Парламент Канади також офіційно засудив напад РФ на Україну, наголосивши, що вся відповідальність за розв'язання війни проти України лежить на президенті РФ Путіні, який наказав розпочати наступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії вже не можуть приховати великих втрат через війну в Україні. У Генштабі ЗСУ мають інформацію, що росіяни, які підписали контракт вже після 24 лютого, тепер намагаються знайти всі можливості, щоб розірвати контракт і уникнути відправки в Україну. Зазнаючи нестачі в живій силі, Росія вже перекинула в Україну частину військ з окупованих територій Грузії. Будь-якими шляхами Путін та його камарилья намагаються продовжити війну проти України, нав'язуючи свої умови незалежній країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини