Головна Новини Світ Канада Нагодувала солдатів кексами з каннабісом: канадській військовій загрожує в'язниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Нагодувала солдатів кексами з каннабісом: канадській військовій загрожує в'язниця

Канадські артилеристи під «кайфом» провалили бойові стрільби

20 серпня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Канадська військова, яка годувала своїх товаришів по службі кексами з каннабісом під час навчань з бойовою вогнепальною зброєю, тепер може бути засуджена до п'яти років тюремного ув'язнення. Про це пише ВВС.

Нагодувала солдатів кексами з каннабісом: канадській військовій загрожує в'язниця

Канадські артилеристи. Фото з відкритих джерел

Бомбардувальниця Челсі Когсвелл була визнана винною в застосуванні "отруйної штуки" восьми солдатам, а також в безчесній поведінці. Солдати розповідали, що відчували себе п'яними і збитими з пантелику, тримаючи в руках зброю після того, як з'їли тістечка в 2018 році.

Злочин стався за три місяці до того, як канабіс був легалізований по всій Канаді. Військовий суддя-командир Сандра Суксторф оголосила рішення в середу. Вона сказала, що прокуратура поза всяких розумних сумнівів довела, що постраждалі солдати їли канабіс з кексів, які військова свідомо дала їм.

Дивний випадок стався в результаті інциденту в Центрі бойової підготовки в CFB Gagetown в провінції Нью-Брансвік. Прокурори на її військовому процесі стверджували, що Когсуелл додала ще більшої небезпеки і без того в небезпечну ситуацію, коли вона роздавала шоколадні кекси, відповідаючи за їдальню під час польових навчань.

Солдати говорили про те, що вони відчували себе "розтягнутими", "безладними", "параноїдальними" і "млявими" після поїдання такиих страв.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що українські військові, маршируючи по Хрещатику, знову виконали безсмертний хіт про Путіна . Українські воїни струнко промарширували Хрещатиком, чим порадували перехожих. Але найбільше захоплення було від виконання однієї з коробок відомої пісні "Путін — ху * ло".  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини