Головна Новини Світ Канада Ніагарський водоспад підсвітять синім і жовтим кольорами
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніагарський водоспад підсвітять синім і жовтим кольорами

Ініціатором цієї події та трансляції було українське посольство

18 серпня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

З нагоди святкування 30-річчя Дня незалежності України в Канаді відбудуться святкування та урочистості. Уряд Канади дозволив зробити видовищний подарунок Україні з використанням одного з найбільших водоспадів у світі на річці Ніагара.

Ніагарський водоспад підсвітять синім і жовтим кольорами

Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України, фото Getty images

Водоспад на кордоні Канади та США підсвітять кольорами державного прапора України. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на "Європейську правду".

Ніагарський водоспад стане синьо-жовтим о 5 годині ранку 25 серпня за київським часом. За словами посла України у Канаді Андрія Шевченка, підсвітка на водоспаді буде виглядати символічно. Адже водоспад такий могутній, як і життєва сила українців.

Ініціатором цієї події та трансляції було українське посольство. Переглянути відео з Ніагарського водоспаду українці зможуть на сайті Niagara falls cam, де постійно публікуються відеозаписи роботи водоспаду. До речі, вночі водоспад підсвічують різними кольорами.

Зазначимо, що кольорами прапора України підсвітять й міст в Едмонтоні та будівлю міської адміністрації у Фредеріктоні. Також багато міст Канади піднімуть прапор України  та проводитимуть урочистості з нагоди національного свята українців.

Як раніше інформував портал "Коментарі", тривалі вихідні на День Незалежності 2021: українці встигнуть зловити літо "за хвіст". За вікном останній місяць літа, але ще так хочеться насолодитися теплим сонцем і ласкавим літнім вітром. І українці отримають таку можливість у вигляді мінівікенду вкінці серпня. 24 серпня Україна відзначає ювілейний 30-й День Незалежності. Крім святкових заходів, ця дата порадує нас додатковими днями відпочинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини