Головна Новини Світ Канада Трюдо відповів, чи вважає він, як і раніше, що Україна переможе
commentss НОВИНИ Всі новини

Трюдо відповів, чи вважає він, як і раніше, що Україна переможе

Трюдо заявив. що він не сумнівається у тому, що Україна переможе Росію у війні

15 квітня 2023, 10:55 comments4819
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо висловив упевненість, що Україна здобуде перемогу у війні проти РФ, а також заявив, що Канада і надалі допомагатиме Києву. Як передає портал "Коментарі", заяву Джастіна Трюдо цитує "Укрінформ".

Трюдо відповів, чи вважає він, як і раніше, що Україна переможе

Джастін Трюдо. Фото: GETTY IMAGES

"Я не маю жодного сумніву і повністю впевнений, що Україна переможе", – зазначив прем'єр Канади.

Джастін Трюдо підкреслив, що Канада "ніколи не залишатиметься осторонь" і продовжить підтримувати Україну у боротьбі проти російської агресії.

"Ми і надалі надаватимемо військову, економічну, гуманітарну, торгову та комерційну підтримку, займатимемося зерном і працюватимемо з друзями над розвитком успішного майбутнього для себе та всіх тих, хто поділяє наші цінності", – сказав прем'єр-міністр Канади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема "зливів" секретних документів Пентагону стає все більш гостросюжетною. До того, що вже обговорюється і було опубліковано раніше, додаються нові матеріали, які виходять у рейтингових ЗМІ. Так, зокрема, The Washington Post, проаналізувавши документи, що потрапили у відкритий доступ, приходить до висновку, що війна в Україні не завершиться в 2023 році, а буде затяжною, бо жодна зі сторін не зможе здобути перемогу. Нагромаджено навколо цього стільки, що з'явилося повідомлення, ніби секретні документи "злив" 21-річний військовослужбовець Нацгвардії ВПС США Джек Тейшейра, який нібито курирував приватну онлайн-групу, члени якої об'єдналися "через спільну любов до зброї, расистських онлайн-мем і відеоігор", м'яко кажучи, викликає сумніви. Чому ЗМІ наголошую на тому, що війна в Україні буде затяжною? Для чого взагалі було зроблено це "злив"? До чого нас усіх можуть у такий спосіб готувати? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини