Головна Новини Світ Канада У Канаді чорний ведмідь роздер жінку на очах у її колег
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді чорний ведмідь роздер жінку на очах у її колег

Хижак накинувся на 26-річну жінку неподалік від села Суон-Хіллс

11 серпня 2021, 02:13
Поділіться публікацією:

У Канаді чорний ведмідь  роздер співробітницю вертолітної компанії на очах у її колег. Про це повідомляє Insider. Хижак накинувся на 26-річну жінку неподалік від села Суон-Хіллс. Колегам постраждалої вдалося прогнати звіра і доставити до місцевого аеропорту жінку. Однак лікарі швидкої допомоги змогли лише констатувати її смерть.

У Канаді чорний ведмідь роздер жінку на очах у її колег

Ведмідь - фото з відкритих джерел

Офіцери Служби охорони рибних ресурсів і диких тварин провінції Альберта проводять розслідування події. За їхньою інформацією, в районі нападу були помічені три ведмеді. Співробітники служби сподіваються, що в пошуках їм допоможе аналіз ДНК матеріалів, взятий з одягу загиблої.

Нагадаємо, в Росії ведмідь в цирку напав на циркову артистку. Про це повідомляє видання "АиФ-Кузбас". Як стало відомо, інцидент стався в російському місті Березовський, що в Кемеровській області. Туди приїхав цирк шапіто "Арлекін". Подія трапилася під час номера, який називався "Їхали ведмеді". Під час представлення тварина кілька разів нападало на дресувальника. Розлючений ведмідь двічі нападав на циркачку — міцно вчепився в її ногу і повалив на землю. Навіть після кількох нападів уявлення вирішили не закінчувати і незабаром клишоногий атакував вже колегу постраждалої.

За інформацією ЗМІ, ніхто з учасників події не звертався за медичною допомогою. Відзначається, що під час виступу серед глядачів було багато дітей, а глядацькі місця не були ніяк відгороджені від арени. Інцидентом зацікавилися співробітники правоохоронних органів, які здійснять перевірку дотримання правил безпеки під час циркової вистави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини