Головна Новини Світ Канада У Канаді міністр оголосив про відставку через проблеми з алкоголем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді міністр оголосив про відставку через проблеми з алкоголем

Анонімні джерела канадського каналу CBC News розповіли, що Дрішен вживав алкоголь у своєму робочому кабінеті.

9 листопада 2021, 02:46
Поділіться публікацією:

Міністр лісової промисловості та сільського господарства канадської провінції Альберта Девін Дрішен оголосив, що йде у відставку через вживання алкоголю. Про це чиновник написав у Facebook. Дрішен зазначив, що керівництво прийняло його заяву про відставку.

У Канаді міністр оголосив про відставку через проблеми з алкоголем

Канада (фото з відкритих джерел)

"Я визнаю, що моя особиста поведінка щодо алкоголю стала проблемою для уряду в цілому", — зазначив Дрішен.

Він додав, що шкодує про те, що сталося, але вважає відставку найкращим варіантом для себе. Тепер Дрішен зосередиться на особистому здоров'ї та благополуччі.

Анонімні джерела канадського каналу CBC News розповіли, що Дрішен вживав алкоголь у своєму робочому кабінеті у провінційному парламенті щонайменше 10 разів.

Нагадаємо, про шкоду алкоголю написано чимало. Але від спиртних напоїв, як виявилося, можна отримати й користь, зокрема, людям, які займаються творчими професіями. Професор Ендрю Ярош провів експеримент, у якому брали участь 20 чоловіків. Вони були поділені на дві групи. Перша не вживала алкогольних напоїв, а друга не відмовляла собі у пиві та горілці з журавлинним соком. Після того, як рівень спиртного в крові у добровольців досяг "офіційного" рівня сп'яніння, експерт запропонував пограти у словесні асоціації. І виявилося, що люди під впливом алкоголю швидше давали правильні відповіді у порівнянні з тверезою групою. Тобто алкоголь виступив як певний стимулятор креативної діяльності. Є дві теорії, які допомагають пояснити це твердження. Перша — коли людина фокусується на якомусь завданні, її розум "застряє" на одному рішенні і не виходить за ці межі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини