Головна Новини Світ Канада У Канаді поліцейські, які не вакциновані проти COVID-19, підуть у відпустку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді поліцейські, які не вакциновані проти COVID-19, підуть у відпустку

Ті, хто не надасть доказів вакцинації до кінця листопада - підуть у відпустку без збереження заробітної плати

22 жовтня 2021, 02:20
Поділіться публікацією:

Поліцейські Торонто (Канада), які відмовляються робити щеплення проти коронавірусу COVID-19, направлять у відпустку своїм коштом, якщо вони не змінять думку. Про це повідомляє британське видання The Guardian. Зараз в місті 90% поліцейських отримали хоча б по одній дозі щеплення проти коронавірусу. З них 94% — повністю вакциновані. Аналогічні правила будуть діяти для працівників Канадської радіомовної корпорації, Лікарні для хворих дітей в Торонто і різних державних служб.

У Канаді поліцейські, які не вакциновані проти COVID-19, підуть у відпустку

Коронавірус (фото з відкритих джерел)


Ті, хто не надасть доказів вакцинації до кінця листопада — підуть у відпустку без збереження заробітної плати. Мер міста Нью-Йорк Білл де Блазіо зобов'язав всіх міських (муніципальних) службовців вакцинуватися проти коронавірусу. Всі муніципальні працівники повинні пред'явити сертифікати вакцинації проти COVID-19 або піти в неоплачувану відпустку. Першими на наказ мера негативно відреагували поліцейські і пообіцяли оскаржити таке рішення в суді.


Нагадаємо, за добу 20 жовтня в Україні виявлено 22 415 кейсів заражень коронавірусом. 546 українців не впоралися з хворобою. Госпіталізували з COVID-19 або підозрою на нього 4 892 людини, одужали 8 036 осіб. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці Міністерства охорони здоров'я в Facebook. Попередній антирекорд по добовому захворюванню був зафіксований 3 квітня цього року. Лідерами антирейтингу є Житомирська, Одеська, Львівська, Запорізька і Харківська області. Також читайте на порталі "Коментарі" — відсьогодні в поїзда пускають тільки COVID-безпечних пасажирів. Перевіряють COVID-сертифікати при вході в вагони разом з іншими документами — квитками і документами, що засвідчують особу. Тим, хто досі не вакцинувалася, доведеться зробити тест на коронавірус не пізніше, ніж за 72 години до часу відправлення поїзда. Так на залізничному вокзалі в Києві діють пункти експрес-тестувань на COVID-19. Вартість тесту складає 350 гривень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини