Головна Новини Світ Канада У Канаді продаватимуть цигарки, не схожі на жодні інші в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді продаватимуть цигарки, не схожі на жодні інші в світі

Канада, вперше у світі додаватиме медичні попередження про шкоду куріння на кожній окремій сигареті

1 червня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення  канадського уряду.

У Канаді продаватимуть цигарки, не схожі на жодні інші в світі

Канада продаватиме цигарки зі спеціальним медичним маркуванням

"Маркування на фільтрах окремих сигарет, маленьких сигарах, трубках та інших тютюнових виробах зробить практично неможливим повністю уникнути попереджень про здоров’я", –переконані канадські чиновники.

Данні правила стануть чинними з 1 серпня 2023 року і поступово впроваджуватимуться декілька наступних років. Розпочнуть із великих сигарет розміру king size.

"Споживання тютюну залишається однією з найсерйозніших проблем охорони здоров'я в Канаді і основною причиною захворювань та передчасних смертей, яких можна було б уникнути. Наш уряд використовує усі можливі доказові інструменти, щоб захистити здоров'я канадців, особливо молодого покоління", – зауважив міністр охорони здоров'я Канади Жан-Ів Дюкло.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Обшуки: На тютюновій фабриці знайшли 1,6 млн пачок безакцизних цигарок Під час обшуку тютюнової фабрики у Львівській області виявили цигарки без акцизних марок, які виробник планував продавати як duty-free продукцію.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Експерти розповіли про обсяги тіньового ринку підакцизних товарів в Україні. Підакцизні товари продовжують продавати "втемну". Обсяги обороту підакцизних товарів в Україні лишаються значними та становлять від 11% до 36%.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Група фармацевтичних компаній "Здоров'я" підтвердила свою відповідність вимогам GMP. Попри війну в країні харківські фармацевтичні компанії "Здоров'я" та "Здоров'я Народу" в очній формі пройшли інспектування й були рекомендовані до отримання сертифіката GMP.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини