Головна Новини Світ Канада У Канаді розпочався суд над модним магнатом Пітером Найгард
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді розпочався суд над модним магнатом Пітером Найгард

В обвинувальному висновку проти Найгард - дев'ять пунктів

2 жовтня 2021, 06:05
Поділіться публікацією:

У Канаді розпочався суд над модним магнатом Пітером Найгард, якого звинувачують в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатаціі.Об це повідомляє американське видання The Washington Post.

У Канаді розпочався суд над модним магнатом Пітером Найгард

Пітер Найгард - фото з відкритих джерел


Після суду міністр юстиції Канади Девід Ламетті повинен вирішити екстрадувати Найгард в США. Зараз Найгард міститься в виправному центрі Хедінглі в Манітобі. Він з'явився на слуханнях в п'ятницю за допомогою відеозв'язку і в масці.

В обвинувальному висновку проти Найгард — дев'ять пунктів. Американські прокурори звинувачують його у використанні "коштів, працівників, ресурсів і впливу" компанії для залучення десятків жертв в Канаді, США та на Багамських островах.


У грудні 2020 року поліція Канади за запитом США затримала засновника модної корпорації Nygard, 79-річного мільйонера Пітера Найгард, якого звинувачують в торгівлі людьми з метою їх сексуальної експлуатації, рекеті та інших злочинах. Виконуючий обов'язки прокурора США Одрі Штраус заявила, що 79-річний мільйонер з 1995 року використовував свій вплив і бізнес для "залучення і утримання" жертв в Сполучених Штатах, Канаді та на Багамах для сексуального задоволення себе і своїх партнерів. Найгард планував домогтися звільнення під заставу.


Нагадаємо, відома грузинська шахістка Нона Гапріндашвілі, яка свого часу здобула чимало перемог в шахах, подала позов проти Netflix. Про це пише видання The Hollywod Reporter. У позовній заяві йдеться про те, що в серіалі "Хід королеви" про Ноні Гапріндашвілі згадав шаховий коментатор в промові про головну героїню серіалу Бет Хармоні. У серіалі коментатор сказав, що Нонна ніколи не грала проти чоловіків, для доказу позивач наводить цитату з фільму:





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини