Головна Новини Світ Канада У Канаді серед вакцинованих від COVID-19 розіграють приз: подарунок шокував учасників
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді серед вакцинованих від COVID-19 розіграють приз: подарунок шокував учасників

Канадський кофешоп проводить незвичайну акцію серед городян

26 червня 2021, 15:54
Поділіться публікацією:

Кофешоп в канадському містечку Вінніпег запустив досить незвичайний розіграш, який буде проводитися серед людей, що вже пройшли від коронавірусу людей. Головним призом стане не чашка кави зі смачним десертом, а... канабіс, а точніше його річний запас. Про це пише видання Globenewswire.

У Канаді серед вакцинованих від COVID-19 розіграють приз: подарунок шокував учасників

Канадський кофешоп розігрує незвичайні призи серед вакцинованих - фото: з відкритих джерел

Вже починаючи цього тижня люди, які пройшли подвійний етап вакцинації, можуть брати участь в конкурсі. Представники закладу зазначають, що таким чином вони хочуть спонукати інтерес у людей вакцинуватися від коронавірусу як слід, тобто робити два щеплення. До слова, з дивних призів буде тільки канабіс, а ось з цілком звичайних — пропонують гроші. Варто зазначити, що переможець зможе отримати 1200 доларів, просто за те, що у нього є щеплення.

Гендиректор кофешопу Джон Арбетнот сподівається, що багато городян звернуть увагу на привабливу пропозицію і заради грошей або ж другого призу таки пройдуть вакцинацію.

"Ми хочемо вже скоріше повернутися до наших улюблених занять. Але, щоб це зробити, потрібно, щоб якомога більше людей в місті зробили щеплення від коронавируса. Ми сподіваємося, що ця програма посприяє досягненню цієї мети", — говорить Джон Арбетнот.

Також наголошується, що такі розіграші тепер будуть проводитися щомісяця. Учасники зможуть претендувати на приз навіть без покупок в кофешопі. Їм необхідно просто надати довідку про те, що вони пройшли два етапи вакцинації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини