Головна Новини Світ Канада У Канаді уламок метеорита пробив дах будинку і впав на подушку поруч з жінкою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді уламок метеорита пробив дах будинку і впав на подушку поруч з жінкою (ФОТО)

Уламок метеорита звалився поряд з головою місцевої жительки

11 жовтня 2021, 19:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Канаді метеорит пробив дах будинку. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Канаді уламок метеорита пробив дах будинку і впав на подушку поруч з жінкою (ФОТО)

Метеорит впав на подушку. Фото: vicnews.com

Як стало відомо, інцидент стався 4 жовтня в канадському місті Голден, що на південному сході країни. Повідомляється, що уламок метеорита звалився поряд з головою місцевої жительки.

Космічний камінь пробив дах будинку і приземлився прямо на подушку. Жінка прокинулася від сильного шуму і побачила, що поруч з нею лежить камінь.

Відзначається, що канадка не отримала ніяких поранень. Уламок небесного тіла жінка планує зберегти на пам'ять своїм онукам.

У Мережі з'явилися фотографії з місця подій.

У Канаді уламок метеорита пробив дах будинку і впав на подушку поруч з жінкою (ФОТО) - фото 2

Фото: vicnews.com

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що вчені виявили метеорит, старший за нашу планету. Невеликий камінь був знайдений в поле в Глостерширі. Він виявився уламком стародавнього небесного тіла. Вчені оцінюють його вік в 4,6 мільярда років, що приблизно дорівнює віку Сонячної системи. Метеорит міг прилетіти до нас з орбіти Марса. Мікроскопіст Шон Фаулер говорить, що склад цього небесного тіла відрізняється від усього, що можна знайти на нашій планеті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що астронавт на МКС зобразив рідкісне атмосферне явище. На знімку можна побачити явище під назвою "короткочасне світіння". Воно з'являється під час грози, але набагато вище в атмосфері. Відзначається, що світіння складно відобразити з землі через те, що воно знаходиться високо в атмосфері і його закривають грозові хмари. Як зазначив космонавт, подібне явище бачили лише кілька пілотів. Детальніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини