Головна Новини Світ Канада У Канаді зварили пиво на основі стічних вод
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді зварили пиво на основі стічних вод

Зі стічних вод вийшов ель з фруктовим присмаком

23 серпня 2020, 12:45 comments1153
Поділіться публікацією:

Канадські пивовари представили новинку, яка дивує покупців не своїм смаком, а незвичайною рецептурою. Канадці представили пінний напій, зварений на основі стічних вод, які пройшли максимальну очистку. Про це повідомляє видання CBC.

У Канаді зварили пиво на основі стічних вод

cbc.ca

Координатор програми Advancing Canadian Wastewater Assets (ACWA) в Канаді Крістін О'Грейді, який займається проектом поліпшення системи очищення стічних вод, об'єднався з головним пивоваром Village Brewery Джеремі Маклафліном для створення нового пива. Процес його варення залишився звичним, зміни торкнулися лише рецептури напою, адже він був зварений на основі стічних вод. Всього було зварено 1600 банок пива.

творці напою пояснили, що така технологія допоможе зекономити запаси питної води, які скорочуються. Пивовари представили світлий ель з фруктовими нотками, який складно відрізнити від звичайного.

Відомо, що стічні води пройшли максимальну ступінь очищення, зокрема ультрафільтрацію. Після цього, проби води були відправлені в Alberta Health Services (Службу охорони здоров'я), яка схвалила зразки.

Творці пива випустили лише одну партію і поки зупинилися на виробництві незвичайного елю. Вони вважають, що люди поки не зовсім готові до такої новинки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому спортсменам необхідно вживати пиво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини