Головна Новини Світ Канада В Канаді звільнятимуть чиновників, що відмовляються від вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

В Канаді звільнятимуть чиновників, що відмовляються від вакцинації

Федеральні службовці повинні заявити про свій повний статус вакцинації через онлайн-портал до 29 жовтня

7 жовтня 2021, 23:13
Поділіться публікацією:

Канада відправить у відпустку невакцинованих федеральних службовців без збереження заробітної плати. На заяву прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо посилається "Reuters".

В Канаді звільнятимуть чиновників, що відмовляються від вакцинації

Джастін Трюдо, фото Reuters

Окрім того, свідоцтво про щеплення вимагатимуть від працівників транспортних послуг, а саме літаків, поїздів та суден. Теж саме правило діятиме і для пасажирів. 

Федеральні службовці повинні заявити про свій повний статус вакцинації через онлайн-портал до 29 жовтня. Робітники транспортної інфраструктури та пасажири мають вакцинуватись до 30 жовтня. 

"Ці заходи щодо подорожей, разом із обов'язковою вакцинацією для федеральних працівників, є одними з найсильніших у світі. Якщо ви зробили правильно і вакцинувались, ви заслуговуєте на свободу бути захищеним від COVID", — сказав Джастін Трюдо.

Нові правила стали наріжним каменем Трюдо під час його передвиборчої кампанії минулого місяця. Під час свого переобрання Трюдо часто стикався з антивакцинаторами. Один з них кинув в прем'єра жменю гравію.

Зараз Канада повністю вакцинувала 80% своїх громадян у віці від 12 років. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2022 році на українців чекає ревакцинація, тобто введення третьої дози. Питання ревакцинації та щеплення дітей і людей із груп ризику від COVID-19 розглянуть фахівці Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики найближчим часом. Через два тижні рішення групи експертів оприлюднять, говорить очільник групи Федір Лапій. На порядок денний експертів з питань імунопрофілактики  винесено ряд питань серед яких і можливість вакцинації дітей віком від 12 років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

7 жовтня 2021, 23:01

Бред!


Новини