Головна Новини Світ Канада «Вони прокляті»: жінка повернула артефакти, вкрадені з Помпей
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вони прокляті»: жінка повернула артефакти, вкрадені з Помпей

Це не перший випадках повернення артефактів

12 жовтня 2020, 18:50
Поділіться публікацією:

Кожен турист хоче привести з подорожі якийсь сувенір або пам'ятну річ, а деякі заради цього навіть йдуть на крадіжку. Так і сталося з мешканкою Канади, яка 15 років тому відвідала давньоримське місто Помпеї та прихопила звідти кілька речей. Потім вона їх повернула поштою і вибачилася за скоєне. Про це повідомляє видання Telegraph.

«Вони прокляті»: жінка повернула артефакти, вкрадені з Помпей

Туристи в Помпеях | wikipedia

Жінка відправила туристичному агентству в Помпеях посилку, в якій були частини амфори, дві мозаїчні плитки та шматок кераміки. Ці артефакти вона вкрала на пам'ять, коли приїжджала на екскурсію в місто ще 15 років тому. Канадка вибачилася за скоєне і попросила повернути речі на місце, тому що, вважає їх "проклятими".

З'ясувалося, що жінка двічі поборола рак грудей і пережила великі фінансові труднощі. Вона вважає, що всьому виною ці артефакти, які володіють негативною енергетикою, адже вони були викрадені з міста, жителі якого загинули в результаті виверження вулкана Везувію.

Повідомляється, що це не перший випадок повернення артефактів в місто, чиновники навіть створили спеціальну експозицію з речами, які були колись вкрадені, а потім повернуті туристами назад.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що турист написав поганий відгук про готель і тепер йому загрожує в'язниця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини