Головна Новини Світ Китай "Без попередніх умов": Китай закликав Росію та Україну повернутися до переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Без попередніх умов": Китай закликав Росію та Україну повернутися до переговорів

Китай заявив про підтримку суверенітету й територіальної цілісності України

22 вересня 2022, 20:12
Поділіться публікацією:








У Китаї заявили, що підтримують територіальну цілісність України та її сувернітет, але все таки закликають країни повернутися за стіл переговорів "без попередніх умов". Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на слова міністра закордонних справ Китаю Ван Ї.

"Без попередніх умов": Китай закликав Росію та Україну повернутися до переговорів

Міністр закордонних справ Китаю Ван Ї (фото з відкритих джерел)

Під час свого виступу  в ООН китайський дипломат заявив, що позиція його країни лищається ясною та послідовною. Китай й надалі буде   підтримувати територіальну цілісність усіх країн, а також дотримуватися принципів статуту ООН.

 Але Ван Ї закликав Україну та РФ  почати переговори "без попередніх умов".

"Ми повинні дотримуватися діалогу та переговорів. Основний пріоритет у тому, щоб сторони відновили діалог без будь-яких попередніх умов. Щоб вони були прихильні до діалогу, не передбачаючи підсумку, щоб вони вели переговори, аби переговори могли принести результат і мир", — заявив міністр.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про помсту помсту Путіна. Затриманим учасникам антимобілізаційного мітингу в Москві 21 вересня прислали повістки до військкоматів кількох відділків поліції. Про це затримані розповіли журналістам ОВД-Інфо, які займаються питаннями прав людини. Затриманим вручали повістки у кількох відділеннях міліції Москви. Член партії "Яблуко" Кирило Гончаров оприлюднив повістку, яку вручили одному з протестувальників у відділку міліції Можайського району. Дружина одного із затриманих і доставлених до відділку поліції розповіла виданню Mediazone, що повістку її чоловік отримав особисто від військового комісара.Проте наразі невідомо, наскільки чисельною була група людей, які отримали повістки до військкоматів у Росії. Принаймні одному із затриманих, за даними правозахисників, погрожували відкрити кримінальну справу за відмову підписати повістку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини