Головна Новини Світ Китай Договорився на інтерв'ю: у Путіна зажадади повернути Китаю відібрані території
commentss НОВИНИ Всі новини

Договорився на інтерв'ю: у Путіна зажадади повернути Китаю відібрані території

Американсько-китайський актор висміяв "історичні лекції" Путіна

11 лютого 2024, 16:52 comments1295
Поділіться публікацією:

Після того, як російський президент в інтерв'ю американському журналісту Такеру Карлсону назвав "історичні причини" нападу на Україну, американський актор китайського походження Роберт Ву відповів, що за такою логікою РФ має віддати Китаю окупований 100 років тому Владивосток.

Договорився на інтерв'ю: у Путіна зажадади повернути Китаю відібрані території

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це він написав на сторінці у X, коментуючи допис фахівця з аналітичного центру Center for China and Globalization (CCG) Зічен Вана.

У своєму пості Ван заявив, що "історичні лекції" Путіна є "неконструктивними". 

"Інтерв'ю ще раз підтверджує мою упередженість: одержимість історією зазвичай не є конструктивною. Чому ми повинні посилатися на 8 чи 13 століття, а не на 220 рік до нашої ери? Ми живемо в сьогоденні із законами, а не у 8 столітті", - зазначив він.

 Свою думку з приводу заяв Путіна зробив актор Роберт Ву, який написав: "Згідно з історією, Росія повинна повернути нам Владивосток і величезну територію, вкрадену 100 з чимось років тому".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Джонсон назвав питання, яке Карлсон не задав ПутінуКолишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон відреагував на інтерв’ю Путіна, яке він дав американському журналісту Такеру Карлсону. За словами Джонсона Такер був "маріонеткою тирана" та виконав свою функцію для Путіна. 

Борис Джонсон у колонці на Daily Mail різко розкритикував Такера Карлсона якого назвав "диктофоном для диктатора та зрадником журналістики". За словами Джонсона Карлсон в інтерв’ю з Путіним був підлабузником та не поставив йому кілька важливих питань.

За словами британського прем’єра Такер Карлсон навпаки надихався відвертою брехнею Путіна, зокрема про нібито припущення, що Польща сама винна у нападі Німеччини у часи Гітлера, а Росія до цього нібито не причетна попри пакт Молотова-Ріббентропа.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини