Головна Новини Світ Китай Довгожитель Китаю назвав секрет міцного здоров'я: відповідь здивувала багатьох
commentss НОВИНИ Всі новини

Довгожитель Китаю назвав секрет міцного здоров'я: відповідь здивувала багатьох

Чжан Кемінь назвав секретом свого довголіття алкоголь, сигарети і фастфуд

1 грудня 2020, 18:21
Поділіться публікацією:

Головним героєм цієї історії став 100-річний житель міста Цзіньцзінь в Китаї Чжан Кемінь, який розкрив секрет свого довголіття. Його відповідь виявилася досить несподіваною, і ось чому.

Довгожитель Китаю назвав секрет міцного здоров'я: відповідь здивувала багатьох

Довгожитель Китаю назвав секрет міцного здоров'я. Фото: unsplash. Кахар Ербол

Видання LADbible повідомляє, що Чжан вживає фастфуд, алкоголь і щодня курить сигарети. Більш того, за день він може викурити цілу пачку.

Незважаючи на шкідливі звички, довгожитель не скаржиться на стан свого здоров'я, кажучи, що почувається дуже добре. Єдине, що його турбує — це проблеми зі слухом.

Чжан Кемінь розповів, що курить кожен день з 20 років. Він зізнається, що алкоголь і тютюн — це те, без чого він просто не може обійтися. Але чоловік каже, що після 90 років кількість алкоголю в своєму житті йому довелося трохи скоротити. І пов'язано це було з тим, щоб на роботі не виникло проблем. Звичайно ж, зараз Чжан вже не працює, тому більшість свого вільного часу проводить за переглядом телевізора і курінням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому полягає секрет довголіття японців. Ні для кого не секрет, що міцне здоров'я японців може для багатьох послужити хорошим прикладом. Секрет їх довголіття досить простий: їсти корисну їжу і регулярно займатися фізичними навантаженнями. Оскільки це морська країна, в щоденному раціоні довгожителів багато риби і морепродуктів. Вживання всіляких їх видів, а також водоростей стало для японців чимось абсолютно буденним. Як ми знаємо, в рибі міститься багато жирних кислот Омега-3, йоду і фосфору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валерий

1 грудня 2020, 18:40

Шутник! По лицу заметно,что человек не наркоман.


Новини